Selsema bayi

Apa petua untuk hilangkan selsema ye untuk baby usia 3 bulan ..

3 Balas

myk bwg putih sis..amik seulas bwg pth pastu bakar smpai hitam lenyek kan jd hancur pasti msuk kan myk msk 2sudu kacau2 pastu sapu dada blkg bdn baby dan tpk kaki baby.untuk di bilik potong2 bwg merah 3 smpai 4 biji letak dlm bekas tk yah tutup biar aroma bwg mrh tu bau sebilik.untuk pembersih udara dlm bilik.selit dkt bantal baby 2 3potong. 3hari sesema baby dah hilang sya buat mcm tu je stiap kali baby sesema

gne nasal spray sterimar..pas tu sedut...

petua dia pegi klinik.