Batuk selsema

Assalamualaikum semua, ada x petua utk baby 3 bulan hilangkan batuk selsema, dah seminggu bby sy batul selsema

1 Balas

Waaliakummussalam sinar, saya suggestkan awak utk guna air purifier..anak saya mcm ank awak..batuk selsema susah nk sembuh kadang2 sebulan lebih batuk..mudah sgt berjangkit dgn org..boleh dikatakan setiap bulan akan batuk selsema Lepas saya guna air purifier..nmpk la perubahannya.. Batuk selsema 6 buln baru ken a balik..tapi cepat baik..3hari dah ok.. Saya guna air purifier yg boleh matikan kuman dan virus..even molekul kecik pun akan disedut..dan hsilkam udara yg bersih dan sihat.. Baby 3 bulan xboleh ambil sebarang ubat..bahaya boleh menyebabkan jantung berhenti .apa saya buat..selain guna air purifier utk udara bersih..saya guna strimar utk cuci hidung dan sedut guna nasal aspirator eletrik atau manual.. Kalau banyak sgt bunyi kahak..pergi klnik ambil neb normal saline.. Kalau nak tahu lebih lanjut atau nak oder air purifier boleh wassup saya 0195125785

4y ago

Saya agent coway berdaftar