Mummy To Be

Hi, sy nak tanya adakah normal pada Tri 1 kita rase stress sgt, rase macam nak tinggal kan semua masalah dan pergi berjalan/melancong? Sy baru 7w selalu sakit kepala, nagis sorg2 dan pedih ulu hati, suami pulak fokus kerja so sy xnak ganggu dia... Sy xtau ape ptt sy buat ni untuk jadi seorg yg happy dan periang... Rase stress 24jam...

17 Balas

Klu sy stress sy karaoke sorang2... Slowly stress will go away. Do what u love and think for baby sis. Be positive 💕