Mummy To Be

Hi, sy nak tanya adakah normal pada Tri 1 kita rase stress sgt, rase macam nak tinggal kan semua masalah dan pergi berjalan/melancong? Sy baru 7w selalu sakit kepala, nagis sorg2 dan pedih ulu hati, suami pulak fokus kerja so sy xnak ganggu dia... Sy xtau ape ptt sy buat ni untuk jadi seorg yg happy dan periang... Rase stress 24jam...

17 Balas

sharing with your husband is the best way of releasing what you are feeling. trust me, I've tried that during pregnancy

Jangan banyak fikir sangat, pergi solat doa minta Allah supaya diberi kelapangan, semoga dipermudahkan urusan awak..

Perubahan hormon kebiasaannya mmg mcm tu. Jd sis kene rileks n cool.

Kena ada teman untuk dengar apa2 masalah2,keluar jalan2,pergi spa

Cuba keluar jalan jalan sendiri jangan bawa anak

Try bersenam di luar, jumpa kawan kawan, hang out dgn family member, buat benda yg kita suka ..

Momy..dont be stress..wat benda yg kite minat..tpi jgn tlalu lasak..mgkin membantu momy happy..