ubat cairkan darah

sy nak tanya ada sesiapa penah makan ubat cairkan darah masa peggy, kalau tak makan ubat tu boleh ke? sbb masa checkup dokto tibe2 bg ubat tu katanya atas faktor usia.. utk pengetahuan masa dpt ubat tu hb sy tgh drop.. skrg hb da cantik da..

1 Balas

Doktor x akan bekalkan ubat cair darah klu kita xda risiko darah beku yg bole myebabkan kematian .. Ubat cair darah x turunkan hb .. Sebab sya pun ambil ubat tu spnjng mgandung .. Klu bole makan je puan ..

4y ago

in sha allah.. tinggal 4w je lagi nk bersalin ni😁