Tak pasti sbb alahan susu fm atau sbb cuaca atau persekitaran rumah

Sy musykil dgn ruam yg naik kt area kelopak ngn area eye bag baby sy, area atas mulut hampir2 dgn hidung tu(boleh refer gmbar). ada kaa sbb susu atau cuaca? yg sy tau ruam panas ni naik kt dahi dan area bdn kan? ksian sy tgok baby. mesti gatal🥺 #firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

Tak pasti sbb alahan susu fm atau sbb cuaca atau persekitaran rumah
5 Balas

Sis pkai kan cream baby yg moisturiser vitamin E sis selagi x terus sapu kan bahagian ruam tu anak saya pon kena

1y ago

ohh. sy ad org bg hdiah set mandian tu. okay sis nnti sy cuba. tqqq❤️