tak boleh induce sebab gbs + penah czer + ketuban leaking

Sy mungkin kena bersalin czer esok sbb gbs+ dan ketuban leaking. Sy nk cuba normal (induce) tpi doc kata saya ada scar czer. Mmg org penah czer takboleh induce ke?

4 Balas

sy pon dlm dilema gitu..bby kcik..19 ni serah diri..sy nk try normal..tp risau doc suh induce.. tp sthun dlu czer..hm.. sedih betul hati ni.. 😭

1mo ago

Saya dh selamat bersalin 30/3 hritu. Doc mmg tk bagi chance utk normal. Alhamdulillah saya and baby sihat