bf atau fm

sy mmg nak teruskan bf tapi sy ada baca artikel kalau kita bf, kita kene jaga pemakanan , apa kita makan semua turun ke badan baby, skg sy berpantang 40hari, skgni sy buntu sbb banyak sgt makanan kene pantang kalau nk bf anak, makanan berempah, coffee, pedas, byk lagi lah yg sy baca takbole makan kalau bf, sy nak tanya la mommy semua berpantang ke masa bf anak anak awak semua? hmmmmmmm

2 Balas

Yee kena pantang makan sis , kdg u mkn something yg berangin , nnt anak u kembung perut lak . . Maw xmaw kena korban kn laa tuk baby 😄 . . Klu sy pili bf sbb xsume baby punya rezeki bf dr ibu ny . . 😁

Mmg kene pantang mkn... Tp xla teruk sgt rasanya.. Sy mkn je pds.. Tp xla pds sgt2...bf adalah susu terbaik utk bby..rugi awk xbg kalau awk xde masalah susu