Spotting at 8w6d

Sy mengandung rapat. Currently, anak kedua 1 tahun 4 hari dan sy mengandung 8w6d. belom buat buku pink lagi. bulan dpn baru dpt appointment dia. Ceritanya, seram pulak balik dari jalan-jalan hari ni, naik rumah tingkat tiga, dukung anak kedua and found out ada spotting tak ubah macam first day period saya. Coklat plus darah ketul sikit kemerahan. 😞 Sebelum ni, sejak tahu diri mengandung memang selalu sakit pinggang apa semua. Hari ini pulak dijadikan cerita cirit-birit plus tak lalu makan. cuma topup air masak je. Makan cuma kadar sikit saja. Itu lah suami ngajak keluar pergi cari ngidam kuey teow ladna dengan pekena milo es. 😝 Walaubagaimana pun, nak kena pantau ke macamana spotting tu ek?

1 Balas

ade yg akan dpt spot bila awl preggy... proses penempelan...ade yg normal... ade juga yg blh bawa kepada keguguran.lebih selamat dptkan pemeriksaan