Appointment buku pink

Hi. Saya nak tanya. Saya dh buat appointment untuk buku pink. Mmg prosedur skrg 1st check up suami kena dtg sekali ye untuk buat hiv test? Selalu yg sy tahu ibu mengandung je bt sbb sblum2 ni punya kandungan mcm tu. Tak pernah pulak dgr suami pun kena buat sekali. Saja nk bertanya sebab curious. 😅 #ingintahu

2 Balas

masa buat buku pink utk anak first, sye tak ingat suami kena buat hiv test sekali tak. tapi baru ni sye buka buku pink utk 2nd baby, sye sorg je buat hiv test tu. suami tak perlu

2y ago

ank2 sy sblum ni pn xprnh suami bt hiv test. tu yg prgnnt kli ni kna buat skli dgn husband mcm pelik jgk. tu curious tu. 😅

sy pun suami kena buat kna hiv test..

2y ago

oh ye? mmg prosedur mcm tu la kot ye skrg ni.