mengah ketika hamil.

Sy mengandung 12w, badan letih sgt² x blh nak cakap.. Selalu mengah, mcm org baru lepas blari.. Nafas pun macam tak puas.?? sy pernah check doc, doc kata tak ada apa, so sy anggap itu hanya perasan sy.. Tp sy x selesa, nanti jumpa, doc kata xde apa.. Kang org ingat sy mengade pulak? 2 anak saya, tak pernah rasa macam ni.. Mungkin betul kata org, lain anak lain ragam.. Klu ada cadang dari kawan², share lah dgn saya..

1 Balas

Ya. Betul tu mommy. Memang setiap anak lain2. Qila setuju 😄 rasa Mengahh tu normal. Lagipun.. Mommy ada lagi 2 anak utk dihandle kan.. Jadi, qila sangat suggest untuk mommy ambil supplement penambah tenaga supaya sepanjang pregnancy mommy lebih bertenaga.. Dan dapat urus lagi 2 anak dengan lebih bertenaga. Andai mommy tak cepat2 cari solusi sekarang.. Kandungan dah masuk 2-3rd trimester.. Mommy akan lebih oenat dan mengah. Malah mungkin juga akan jadi punca mommy kurang enjoy pregnancy kali ni Qila cadangkan mommy ambil supplement ESP & performance drink shaklee untuk kekal bertenaga. Nak tahu lebih detail. Contact qila terus ya.. http://www.wasap.my/+60163585235 IG: aqilahmuzainhealth.beauty Fb: Aqilah Muzain