Scan Baby terlalu cepat

Ok hritu pegi review Bsp dgn doc dekat KK. Tak sangka lah pulak doc nak scan baby. Sekarang sy dah 20weeks. Pastu doc scan sekejap giler i rse tak smpai pun 5 minit. Serius cpt. Short story, mmg takde explain ape2 pun keadaan baby. Entah jantung nya ok ke x ape2 aje lah. Ukur kaki baby tu aje , sy pun terpinga2 like sempat lah brtanya , doc ok ke baby sy?? Dia cakap ok takde ape masalah. And mse tu jgk dia cakap gender baby sy boy tp sy kurang jelas bila tgk sbb screen tu duduk sebelah dekat tepi kepala bukan depan. Plus sy pun bukan nya pndai tgok . Pastu brcampur doc pun cpt giler tunjuk x sempat sy nk amati pun baby sy. Mcm x puas hati lak cara doc scan mcm terburu2.. so sy bincang dgn husb utk buat detail scan dekat klinik private yg mmg khas ultrasound. Adekah possible gender yg doc tu cakap tu btl atau x .. Sebab ade je org scan kate boy tp kluar girl.

1 Balas

nak tau gender ni kan sng je. 1 through scan la kan. 2nd ingt time masa bersama sblm pregnant dlu, 24hours before ovulation day or 2-3 days before ovulation day. itu pon boleh tentu kan gender anak. sbb sye ikut tu je, 24hour besama masa ovulation day, mmg ikut science gender boy, scan pon boy, keluar pon boy.