ada sesiapa boleh teka jantina anak sy?

sy mau kepastian dengan kata hati sy..

ada sesiapa boleh teka jantina anak sy?
74 Balas

smlm buat scan..nak buat 4D tapi baby xbagi kerjasama..xnak tunjuk muka..so doc pu.n kata mmg xleh nak buat 4D laa..then part nak scan gender dia pula..dia siap kepit rapat..so doc pun smlm terkial2 juga nak scan gender dia..tapi doc ade la ckp mengikut dr pengalaman kerja dia buat ultrasound ni,rata2 kalau mcm ni baby gurl..sbb bahagian dpn lgsung xde menunjukan baby tu gender lelaki..so korang rasa baby ni boy atau girl..mummy2 sekalian rasa ape ye? smlm 23week 3days

Baby boy sis.. & percaya kata hati sis.. Sya anak 5, semua tepat kata hati. Masa anak no.3 doc ckp 💯 % girl.. Happy Sgt. Tpi hati kuat kata boy. Sekali kluar mmng boy😅😅😅

4y ago

😂 tq sis dengan kata2 semangat..sy rasa boy..doktor pun kata boy..jd sy excited cuma sy belum bgtau laki dan keluarga sy😁🤣🤣

Boy . Kalau perempuan akan nampak flat dan bentuk m . Tapi kdg2 kita dan dr blh tersalah tafsir antara bebird dengan tali pusat 😊

Boy...sy pun Bru scan Aritu...nampk sbiji mcm nie...dokter ckp boy....gerak hati pun boy...hehehe...

Mcm boboy je 😝 mcm nmpak bebird. Anak saya terang2 tunjuk bebird kahkahkah

Bagi saya semua x penting yg penting baby sihat dan cukup sifat alhamdulillah.

4y ago

Insya'Allah mudah2an.

boy nii, saya pulak nervous nak scan gender nnti

Alamak nampak pistol🤣😂..so cute...tahniah

Boy..nampak btl pistol nya..😄

Boy.. Tu bebird die.. Hahaha