Jantina Baby

Hai, saje nak tanya.. sesiapa yang ada pengalaman, boleh share cara nak tahu jantina baby. Teka teka je. Saya tak pernah lagi scan jantina baby, sebab rasa mcm nak suprise. Tapi at the same time rasa teringin nak tahu. 😅😅. Macam² ehh ibu mengandung ni. Jangan marah naa 😉 #firstbaby #bantusharing

2 Balas

saya pun xda cara nak tahu..hehe tp org slalau ckp klu muka bseri2 tu anak lelaki..klu kurg seri sbb anak prmpuan🤭 tp tak pasti jgk..hehe mula2 mahu juga suprise tp last2 buat details scan nk tahu pkmbgn baby n dktr bgtau jantina skali..hehe 🤭🤭🤭

bayi suka di belah kanan ,bayi lelaki .