boy or girl melalui instinct

Assalamualaikum mommies...selalunye instinct mak² buyong ni btul ke?..sbbnye sy dok rase mcm baby boy..tp ramaiii sangat teka baby girl tgk dr baby bump sy, even dh scan detail n doktor nak bagi taw gender pon sy mmg tak nak tahu result jantina tu..huhu?..hati kuat kate baby boy..tapi wallahualam ?

1 Balas

Wallahualam sis... Tpi adakalanya instinct ibu slalu betul 😄

5y ago

tulah tuu..tp suami sy tahu dah gender dr doktor after detail scan tu..haha..pastu dia dh bgtaw mak n mil..diorg dh bising² ckp baby pompuan 😅