Sakit pinggang, belakang dan kaki

Sy lewat period lebih dari seminggu tp takut nk cek upt sbb 2 tahun lepas prnh gugur & xprnh ada ank. Patut ke sy buat?

1 Balas

nipple ade rase sakit x? xpe sis cube je test.. ade rezeki adela, xde rezeki try lg.. sy sblm ni gugur 2x, 3thn tggu bru ade anak.. mungkin xbrp lame tp sy fhm prasaan ttc tu.. mmg upt tu sy beli byk2 kt shopee yg murah tu.. stiap kali lmbt check, period plak jenis xteratur huhu..