hoping for pregnancy

Sy lewat 3hari period... Hari ni keluar coklat cair je... Perut cramp skit mcm sengugut tp kejap2 je Nk kuar cari upt cm pyh sbb MCO N sy ada pengalaman ectopic pregnancy tahun lepas... Cm trauma lak... Bila kuar spotted ni Apa ptt sy buat ye?

3 Balas

Saya pun mcm tue sis.. Keluar cairan coklat.. Mcm darah.. Tp bukan period.. Risau jgk.. Klu ikut kan 4hb sy period.. Tp smpi skrg x period.. Mahu cek.. Tp risau msi awal

Pergi klinik cek trus. Sy pun setaun lepas ectopic. Lepas setaun lekat blk alhamdulillah sgt x de langsung bledding awal kehamilan. Dah 10 weeks dah.

klou ada farmasi terdekat boleh pegi sis sbb frmasi buka