preg or not

Preg@x ye..bila results CM ni..tp lpas upt tu..dlam beberapa jam..ada CM bleeding.. cair xde ktulan..cnfius..sbb sy Check kat umah je..

preg or not
5 Balas

X brpa jls ...nnti tunggu 2minggu lg try cek blk...tpi skrg sis kena hati la buat kerja jangan buat kerja berat...kena selalu beringat

mcm double line tp too faint..sis cuba repeat test awl pgi..msa bgun2 tdo tu ea..inshallah ade rezki sis...take care❤️

Sis cuba check semula.. paling bgus.. test awl pagi.. or pegi makmal hosp. trus utk kepastiann

Gmbar xjelas sgt sis...

check semula ..