Risau. Please help

Salam semua . Sy ingin bertanya. Hari pertama last period sy ialah 6/4/2023. Sepatutnya sy period 6/5/2023. Tapi sy xperiod. Dlm Dua tiga hari lewat, sy check UPT negative. Tapi period x dtg juga. Pastu hari ke 11 delay sy kuar tompok coklat. Jadi sy pun assume period. Tapi kuar sekejap je tompok coklat and lepas tu x kuar dah. Esoknya kuar tompok coklat juga Dan xkuar dah. Sikit sahaja. Sy pelik. Jadi esoknya sy check UPT +ve. Esoknya sy g ke Klinik, doc Kate klau xde ape2 sakit okay je. Sebab baru berlaku nk lekat. Die pun suh repeat dtg utk scan dlm 2 mggu lagi. Tapi hari ini , kuar skit coklat . Cm kite kuar keputihan tu. Tapi warna keruh sikit. Sy isau la. Tapi xde sakit ape2. Tapi sy Ase bdan sgt la letih sgt. Ada sape pgalaman mcam sy tapi kandungan sihat? Adakah normal#bantusharing #pleasehelp . Skrg sy 7weeks5days. Date posted: 30 May 2023 at 1.06pm

2 Balas

sama situation mcm saya.. dr bagi ubat kuat rahim (10 hari) dengan berhenti darah (3 hari)

11mo ago

tapi skrg dah xkuar da tompokan tu. nk kata tompok pun x. mcm last day period nak tgk kite dah abis ke blm je. cm kekuningan tapi keruh sikit .cm tu je

normal sis..sy pun mcm tu juga.bykn berehat.mkn acid folic..