Opk lbih sehari.

Hai..nk tnye ade tak yg opk lebih sehari mcm dlm gmbr sy ni..sy baru cuba guna opk ni..tak brapa faham..sy priod normal..cuma pjj..ttc ank kedua ..sy test shari 2 kali..pagi dan petang..opk jnma watson..C line belah kiri..T line belah kanan.. mohon bntuan 🙏

Opk lbih sehari.
3 Balas

Betul lah tu, 11hb masih negative sbb line T x sama terang atau lebih terang dr C. Positive time 12-13hb. Within 24 hours tu 🤗

1y ago

Dlm masa 24 jam dr 12-14 hb. Tp 14hb tu klu awak tgk last test awak tu, yg tu dh start negative dh. Warna T dh start lg pudar dr C. Peak awak based on test is dr 12hb 1148am hingga 13hb 1833pm. Waktu persenyawaan yg sesuai sbb ovulation window 24h tu

mmg Ada opk yg lebih sehari sis kdg waktu tu telur dilepaskan. dalam masa 24 jam

1y ago

oo bdsrkn gmbr sy tu 14hb pgi tu masih terang lagi T tu..jdinye telur akam dilepaskn dlm masa 24jam lepas 14hb tu ya? ke strt 12hb tu

ok la tu