pertanyaan

Sy last period 13/4/2019 due date 20/1/2020 btol ker pengiraan misi kk.. Parents sy kira bulan 12 nie sy bersalin.. Sy dah jadi cuak..mana satu betul.. Ada sape2 boleh bantu sy..?

2 Balas

Dekat apps ni pun ade. Masukkan je tarikh last period,automatik dia kira. Biasa nurse kire mmg betul. Sbb dorg gune klander pregnant tu. Kalau nk beza pun,mgkin tarikh scan dengan tarikh dari akhir period

4y ago

Tq awk..

Betul laa tuh... Klau kira sndri ikot last period mmg betul.. Tpi selalu nya lepas scan.. Akan ikut size baby bru tau due bilaa.. So xpyah ikot trikh last period da.. Ikut trikh scan jer

4y ago

Ooh..yeke..tq