Air gula?

Sy Kena minum air gula isnin ni dan saya sempat tanye doctor 'boleh Tak kalau sy beli air gula yg flavour' then minta kk tolong bancuhkan sbb sy x boleh minum yg plain'. Doctor Kate boleh hehehe (seronok Sgt ?).. masalah lain plak sy beli brand glucose blackcurrant boleh ke? Mohon pencerahan hehe

1 Balas

Sis kalau nak senang gi cari kat farmasi mmg dah ada yg siap bancuh, cakap je nak air gula yg ibu mengandung check MGTT. Bawak je gi KK. Ada org siap masuk peti ais dlu malam sebelum g KK. Esoknya minum sejuk2. Heheheh. Glucose tu bukan ke minuman glukosa ke? Bkn minuman yg btul2 utk ibu check MGTT tu.