KEPUTIHAN....

Sy keluar keputihan yg brketul n kdg2 keputihan yg mcm susu tpi cair skit sjak kbelakgan ni tpi tak berbau ..ni tanda2 pregnant atau nk period ek...sape ade pngalaman blh kongsi tak

4 Balas

Itu normal sis..setiap wanita mmg akan ada keputihan..cuma beza byk tau skit..bhaya atau x..klu kita berjln lama pun keputihan tu akan keluar juga..

Saya pernah berlaku lelehan serasa saya ia seakan keputihan bewarna kekuningan sedikit...

kalau kerap sangat pergi la klinik

Normal