Keputihan banyak selepas makan ubat cair darah

Ada tak yg alami seperti sy, sebelum makan ubat cair darah, sy mmg ada keputihan yg tak gatal n tak berbau, selepas sy makan ubat cair darah, keputihan sy semakin banyak cairan sampai sy tukar pantyliner banyak kali...

1 Balas

sy pun makan ubat cair darah tp Alhamdulillah takda keputihan lg setakat ni. sis boleh bykkan minum air putih, makan yoghurt & elakkan makanan/minuman manis2

2y ago

terima kasih puan atas doanya. sy doakan juga puan dikurniakan rezeki lebih baik selepas ni. jaga makan, jaga kesihatan ya☺️