Keputihan susu cair

Assalammualaikum mummies, nk tnya ada ibu2 yg mengalami keputihan susu cair tak kental tak berbau dan tak gatal..kdg2 rasa dia keluar.. bahaya ke??#pleasehelp #advicepls

1 Balas

Kalau x berbau and x gatal, then x bahaya. Maybe you sedang ovulating , or baru lepas bersama suami or you sedang makan any pil perancang ke? Kalau berbau and gatal, then kena jumpa doctor.

2y ago

Sometimes banyak berjalan or badan penat with berpeluh keputihan soertu ni pun boleh keluar juga, don't worry asalkan bukan warna hijau or gatal-gatal. Kalau dah rasa gatal, or kekuningan kehijauan then refer doctor ya sebab ibu mengandung.