Keputihan 9w

Ada x spa spa kt sini mcm saya. Saya dri dulu pon mmng kerap keputihan yg gatal n berbau. Saya suka mkn n minum jamu. Msa kawin saya amalkn jga sbb klau x amalkn jamu mesti keputihan. Lpas kwin ni keputihan kurang walau dh kurangkn jamu. Klau gatal pon atlest x berbau plus kering je. Tpi ni dh hri ke 6 tiap tiap mlm gatal n kluar mcm cair kuning tpi bau mild je. Kenapa erk? Selalu klau keputihan pon 2hri je walaupon gatal. 2hri hilang. Saya blom buka buku pink. #firstmom #seriusnanya

2 Balas

boleh try probiotics, mungkin yeast infection. kalau tak kurang atau hilang jugak bole pi klinik. dr akan ambik sample buat test lab

8mo ago

sis ambik brand life space. Yg pregnancy probiotics.

stop dulu makan jamu time pregnant sis, boleh refer kk bagitau sis ada keputihan takut ada gbs

8mo ago

saya dh stock sejak bulan 1hritu. bulan 2 saya mngndung ank first, gugur bulan 5 . sekrng mengandung kedua 9w