Dpo5 opk positif

Slps keguguran sy blum period lg ..cd25 sy jumpa wktu subur ad eggwhite .. cd31 (dpo5)dh start terang balik xde eggwhite .. adakah hormon sy blum stabil atau sy bru nk subur ? Ad ke yg sama mcm sy ?

Dpo5 opk positif
2 Balas

Kenapa dpo5 awakk opk lagi, bila dah dapat dpo1 dah tak perlu buat opk hari seterusnya. Tunggu dpo 9&10 waktu subuh check UPT. Semoga ada berita gembira buat awak, saya lepas keguguran mmg pakai opk ni, tapi lepas dah dapat dpo1 mmg stop opk. Mmg dpo10 selang 2 hari check UPT lagi

maybe hormon