Sy keguguran pd bulan 7..dan bulan 10.

Sy keguguran bulan 7 dan smlm 22/10/20 sy chek urine naik duble line...apa tindakan awal yg blh sy ambil untuk elak berlakunya lagi ke guguran seperti sebelum ini..sy dh g klinik..tp org kaunter cakap usia kandungan masih awal ..ape langkah atau cara blh sy amalkn utk kuatkn kandungan

2 Balas

bykkn rehat. jgn stress. jgn buat kerja berat. Mkn yg berkhasiat. Semoga ada rezeki awk.

4y ago

terima ksh..harap mcm tu juga sis..ank sulong ni..hrp kandungan ni kuat...