Period Selepas Gugur

Assalamualaikum / hi, sy nak bertanya berapa lama masa diambil utk period semula slps keguguran? Utk pengetahuan, sy keguguran pd 19/10, usia kandungan 6 minggu. Hingga harini (25/11) sy masih tk period, Upt dh dibuat tp -ve. Adakah ini side effect dr keguguran? Terima kasih.

1 Balas

Waalaikumsalam. Ada orang take time hormon nak kembali macam asal. So period akan terganggu sikit lepas gugur.

4y ago

Oh yeke.. Maksudnya depends pd badan masing2 ye. Sbb suami asyik tanya dh period ke tak.. Sy jd kesian pd dia.