Usia Kandungan

Ini kehamilan prtama sy, sy xbuat buku lg, sy pnye last period 13.11.2019 dan habis 18.11.2019..sy ada bt urine test tu naik dua line.. Hari ni 03.01.2020..brapa ya usia kandungan sy? Byk pkara sy xtahu, hrp smua yg dh ada pngalaman blh share ngn sy, lps tu skrang sy pening2 xda slera nk mkn.. Blh ke sy mkn asam2 ni.. Atau x blh??

8 Balas

Sis punya last period nk dekat sme dgn sy😊 sy last period 10/11/2019 - 17/11/2019. Sy test upt clearblue digital pada 03/01/2020 naik +ve hamil 2-3(baru 4-5weeks). Tp kalau ikut kiraan last period yg selalu doctor kira sekarang dh 8weeks. 6/01/2020 app dgn KK nk buat buku pink. Kehamilan yg pertama 😊

5y ago

Wahhh lbh kurang la kite.. Sy 22hb ni baru pg.. Thniah.. 😊

apps ni kan ada suruh isi bhgn pregnant.. masuk tarikh 1st period. kt situ terus bgthu bape week da kandungan

5y ago

Ye sy dh jmpe dh.. Huhu sb bru je install aplikasi ni.

Sy last period 8/11-13/11.skg kandungan dlm 8mingu mknenye 2bln lh... Bru td p scan Baby kt klinik swasta.

5y ago

Lbh kurang la kite.. 😊

dlm ni ada pregnancy tracker, try isi tapi ni kiraan apps je la kdg ta sama dgn masa scan

5y ago

Ok tq sis.. Sy pn bru install aplikasi ni...

Kan app ni boleh cek berapa usia kandungan dengan masukan tarikh pertama last uzur

5y ago

Ya sy dh jmpe dh. Tq.

Pergi klinik je LA. Nanti doktor scan & kirakan berapa week.

5y ago

Ok tq sis.

Pergi ke kkia terdekat n buka buku pink

5y ago

22hb ni baru sy blh pg.. 😊

Try mkn buah2 ke

5y ago

Awal2 mengandung mmg camtu