Baby sy aktif skg

Alhamdullilah baby aktif sngt skg,siang malam tendang2 ajak mama main la tu 😅 kt sini ada tk geng dgn sy .. due 26/02/2021, yg belum ada rezeki tu sy doakan semoga allah makbulkan doa2 awk semua untk dpt zuriat..amin..

Baby sy aktif skg
9 Balas

mcm mana 21 weeks tp baby due 26/2 ?

3y ago

Maksud nye

due 3/2 . Tapi baby seronok lgi duduk dlm perut . skrng dah 38week 😂

3y ago

Kikiki. Mungkin baby blum puah ag dk dlm tu. Nnti ckp kt baby cpt2 lh keluar mama papa tk sbarrr dh tu.. Kikiki.. Semoga diprmudahkn segala urusan sis

Saya due 15/3 doakan urusan saya diprmudahkan ya

3y ago

Aaminn

Due sy 15.02 tp doc plan nak ceaser 05.02..

sama lah. skrg dh 37w3d🙂

Dah tak lama lg

due sy 26/2 tp 34w5d

3y ago

Sama la.. Sy pun 26/02/2021..

13.02.2021 due sy

3y ago

Semoga diprmudahkn segala urusan awak ya sis amin

3y ago

yer .amin