Berat baby 27 minggu 4 hari

hi mommies, sy dh 27 minggu 4 hari. hari ni buat scan kat klinik swasta sbb nak tau perkembangan baby. dia scan lps tu sy tnya berat baby mcmna dia ckp baby kecik . berat baby sy 1185g, jdi sy pun bingung ni sepatutnya berat baby 27 minggu brpa ya ?

2 Balas

1185 tak kecik lah sis. kecik lah maybe tapi bukan kecik tak sihat. sy scan 28w pun berat 1120 okay je. boleh refer table tu. selagi tak kurang dari tu still normal.

Harini saya 27w 3 hari pun berat sama 1.18kg sys . Doc kata ok je