Slmt petang ibu2 hebatt ...

sy ingin bertanya .. klu ibu Cizer bole ke guna bengkung ? ... sy sungguh kecewa tiap kli posting dlm ni seorg pun tak pernah jawab 😥

18 Balas

Elok jangan pakai, takut luka tu terbuka balik, dalam belum btl2 sembuh lagi

4y ago

ok awak trima kc ..

Ade satu page kat fb..info ibu hamil, kalu post mmg ramai yg respond

4y ago

Oraitt tq sis .. ..

Blh. Beli bengkung yg jenis czer . Kt fb ad org jual sye tgok

4y ago

yeke .. ? khas untk cizer ke klu yg biasa rase nye ble guna x ?

Elakkan dulu sis.. Tunggu luka tu pulih baru pakai 😍

4y ago

orait .. trima kc sudi respon

Sy post 10 ...cuma 1 ja yg ada org feedback

4y ago

Hehe..sama la..ade jgk bbrp kali post tya soalan..x pernh dijawab jga..Ada org like je..

Tggu luka betul2 elok baru blh guna..

4y ago

oke tq respon ☺

Mungkin tak naik dkt feed kot

4y ago

Agaknya laa tu

Xblh sis..

4y ago

trima.kc sudi respon ..