Anugerah Terindah... Fibroid Dalam Rahim

Sy hanya ingin berkongsi kegembiraan dengan ibu2 dan yang bakal menjadi ibu.. .. Hanya selepas 16thn...berkat kesabaran dan usaha tak henti2.. Wpun sy pernah berputus harap tetapi sy kembali bersikap positif..sy target utk mempunyai baby ke2 sebelum usia sy mencapai 40thn... dengan izin Allah... Sy disahkan mengandung dan pada waktu yg sama... sy mempunyai fibroid dalam rahim (kedudukan di tepi dinding rahim) sebesar 5.5cm...sepanjang sy mengandung, fibroid sy dalam pemantauan doktor dan sy juga tak putus2 berdoa kepada Allah swt utk dipelihara kandungan sy sehingga bersalin nanti... Sy juga bersyukur... Sepanjang sy mengandung... Sy x mengalami alahan yg teruk dan fibroid juga x mengganggu bayi sy dlm kandungan.. Cuma di awal kandungan sy,ada kuar darah sikit... Tpi bukan heavy flows.. Hanya spotting.. Dan doktor bagi sy ubat utk kuatkan rahim.. Selama 2 atau 3 bln la klu x silap... Sy pun dah lupa..? Dan Alhamdulillah.... sy telah selamat melahirkan seorang baby boy secara pembedahan atas nasihat doktor dengan sehat dan selamatnya pd 25.10.2019... Setelah pembedahan.. Fibroid still ada... Psl doktor taknak buang sekali masa bersalin hari tu kerana risaukan berlaku pendarahan dan mengakibatkan rahim terpaksa dibuang... So sy kena jaga pemakanan... Emosi...size fibroid kini sebesar bola tennis kata doktor... Tpi aper pun sy bersyukur baby dan sy selamat n sehat.... . Alhamdulillah...

Anugerah Terindah... Fibroid Dalam Rahim
219 Balas

alhamdulillah tahniah sis .jadi anak yg soleh yaa. . subhanallah comelnya

5y ago

Aamiin ya rabbal alamin... Mekaseh sis... ♥️♥️♥️

MashaAllah comelnya. Moga si ibu dan anak sihat walafiat sentiasa. 😘

5y ago

Terimakasih atas doanya sis..... Aamiin 😊❤️

Sama macam saya sis.. Sampai sekarang ade lagi.. Anak dah 2thn lebih

5y ago

Mudah2an kita sehat2 ja.. 😍

MasyaAllah comelnya. Alhamdulillah dikurniakan rezeki drp Allah. 😊

5y ago

Makaseh sis... Anugerah terindah... ♥️

sama lak ngan birthday saya.. semoga membesar dgn sihat syg..

Ala comel nya baby awk..in sha Allah semoga dipermudahkan semuanya .

5y ago

T. Kasih awknyer.. InshaAllah.. Aamiin 😍

Comelnya.. Tahniah sis.. Semoga Allah permudahkan urusan sis selalu

5y ago

Mekaseh sis yer atas doanya... Aamiin 😍❤️

Putihnya baby. Hansemmm. Tahniah sis. Semua cepat sembuh ye 😌

5y ago

Mekaseh sis.. InshaAllah.... 😊♥️

Alhamdulillah tahniah...Sy pn fibroid 3cm 4,bln..doakn sy EA sis...

5y ago

Mekaseh sis.... InshaAllah.. Semoga baby membesar dengan sehat dan selamat dilahirkan... Aamiin2 ya rabbal alamin

ya allah comel nyeeee... tahniah sis... alhmdulillh sis n bby cht

5y ago

Mekaseh sis... Alhamdulillah kami berdua sehat.. ❤️😊