Perut sakit

Sy hamil 7 minggu lebih dah nak masuk 8minggu tp kdg2 rasa sakit perut. Ada yg mengalami begini? This is my first pregnancy so mmg xtau apa2🥲

2 Balas

usia kandungan Saya pn Sama MCM sis... kdg2 sy pn Sama... kerap sakit perut tapi X terberak2 pn 🤭kdg2 tu smpai stress dibuatnya

Jika sakit perut mcm senggugut diikuti pendarahan atau spotting, terus jumpa doktor

4mo ago

Banyak faktor sakit perut.. Kot salah makan ke? Kena kenal pasti tu.