Sakit bawah perut

Sy hamil 6 minggu lebih. yg ni first pregnancy sy. normal ke dah 6 minggu masih rasa sakit Di bawah perut sebelah Kiri?

4 Balas

Sama mcm saya. Masa 4,5 weeks kerap rasa cramp tu. Masuk 6 weeks cramp tu jd masa bila bnyk bergerak atau buat kerja. masuk 7 weeks mkin berkurang dh tp alahan lak start dtg 😆. Enjoy je la pregnancy journey

Sama laa saya pun masuk 6week perut rasa sakit jer belah bawah , bertambah sakit dengan pinggang yg sedia ada sakit huhu

Normal.. sbb rahim kite mengembang. Tp kalau sakit + ada darah pi check terus

normal sis

9mo ago

normal jgk sis 🤭