Gdm semasa hamil

Boleh share pengalaman kamu yg pernah mengalami gdm semasa hamil? Sy weeks 35 and dpt gdm masa weeks 33. Apa sy perlu buat? Btw this is my first pregnancy🥹

3 Balas

kawal makan dan jaga waktu makan je sis. nti akan ada buat ujian bsp sebulan 2x. jaga bacaan bsp inshaAllah boleh bersalin ikut due date sahaja jika gdm on diet control

Mkn suku suku separuh sis.. t ada jumpa pakar pemakanan..dia akan terangkan mcmana

Takde buat apa. Kawal makan and buat bsp je