Lasak semasa hamil

Sy first time pregnant , nak tanya kalau mengandung 12 minggu dah boleh lasak ke ? Sebenarnya sy mmg jenis kerja berat² .. tadi sy terhembas punggung .. takde pape ke ? Sy overthinking teruk .. sy takut kandungan sy jatuh 😭

1 Balas

12 minggu kandungan sensitif lg. Tengok juga pd kedudukan kandungan. Banyakkan rehat dan slow motion... Terhempas punggung atas apa? Klu risau sangat, better jumpa doktor cek kandungan. jngn fikir yg bukan2 ya. mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat 🤲💐