bergerak lasak

Hai mommies semua.. Sy nak minta pendapat la... Sy dah 34weeks... Sy ni bergerak lasak sangat.. Hari2 naik turun tangga tingkat 5.. Buat kerja rumah.. Sat mencangkung, sat membongkok ambil barang.. Adakah pergerakan lasak kita ni akan effect pada baby.. Maksud sy, keadaan dia.. Takut dia tersepit ke.. Tak selesa ke... Kesian dia.. Tapi nak duduk saja pun tak syok.. Sebab dah biasa buat kerja... Cuma bila letih sangat je sy minta husband buat...

1 Balas

Ok je sis.. Bgsla lasak, senang nk bersalin nnti.. Ameen.. Jgn terlebih lasak lah..

5y ago

Baik2..semoga dipermudahkan..Aamiin..thanks sis