Assalam n hai semua..

sy first time preggy..sy nk tnya..klau prgnnt 5w..kna mkn vit apa yer..new obimin dh bleh mkn ker..bila sy perlu jmpa doc?

8 Balas

5w mkn je asid folik dlu...tggu 3bln.tkr ke obimin atau iberet atau zinkofer..sbb tu dh multivitamin..skrg bby kcik lg boleh mkn asid folik je dlu

4y ago

Orite..tq ats info..

makan folic acid je . dh boleh bukak buku pun . rajin kan mmbaca ttg kehamilan 😁

4y ago

Ok..tq yer..

Better ke kk dulu. Nnt nurse akan bekalkan ubat@vit utk kandungan awak nnt

4y ago

Wc dear

boleh je sbb obimin dah complete everythg incl folic acid

4y ago

Emm..igt klau mkn obimin awl2..xelok..btw ok tq

Makan folic acid atau obimin boleh jugak

4y ago

Ooo..obimin bleh mkn jgk laa..ok..tq

saya 4 week ..doktor dh bagi obimin ..

4y ago

Ooh..yeke..tq

Folic asid dulu

Folic acid.