selamat bersalin

sy due bln 2 tp skrg sy dh slmt brsalin normal

26 Balas

Saya due 11/2 .. skrg kat wad induce belon .. doakan saya selamat melahirkan yaa

Sama sy due 11/2 dh selamat bersalin 17/1..36w4d 😁hospital selayang ✌🏻

tahniah sis, so sis bersalin 36 minggu ke? baby berapa kg sis? jahitan byk tak?

5mo ago

sis ada tak symptoms macam lightning crotch ? saya kerap dapat lightning crotch sejak kepala bayi turun ke laluan/baby head engaged

awalnya saya due 24/2 anak kedua takut excited pon ada baru 35 minggu

saya due 6/2 tapi takde tanda lagii . risau semuanyaaa ada ni 🥺

kite sama awak... due bulan 2 tapi bulan 1 dah lahir....

Alhamdulillah bestnya x sakit2 badan dah

alhmdulillah bestnye, doakan untuk saya jugak sis

smelh kita sis...sy due 6/2 tp 17/1 dah slmt bersalin

Tahniah awak doakan saya juga ye sy due15/2