Nak motivation

Hi mommies, sy baru hamil 5 minggu, sy try tak nk stress tapi kerja sy mmg stress sangat, lps tu tempat kerja pun kena travel 1 jam setiap hari. Risau sangat pregnancy ni sbb kerja agak stressful. Mommies tolong pray sy Dan baby akan OK. Sy luahkan kat husband. Dia ckp sy kena tolong diri sy sendiri Dan jaga2. Sbb dia bukan sebelah sy 24/7 . Sy kena belajar utk handle situation mcm ni. Sedih

1 Balas

Ya sis try cari ketenangan time drive buka lagu2 ke. And sentiasa be positive. Stress melampau boleh affect janin or cause miscarriage based on research. So be happy