Badan Penuh Angin..

Sy dh masuk week 17, badan kerap berangin.. Ada apa2 petua x mommy semua? Nk mkn ubat sebarangan risau pulak..

2 Balas

Ny skli angn naek kt kple. .fuhhh. .rse bole trkeluar semua. .rse bpusing kple. .😓. .sye stiap kali mndy bsoh kple. .urt2 kple. .urt tngkuk urt bahu. .skli angn klua dgn mntah2 skli😑. .sblm mndy urt dlu bhgian tngkuk kiri kanan 2 ngan myk angn. .msok blik air da bsoh kple. .sblm bilas 2 urt kiri kanan kple. .perghhh bezz. .sye mmg slalu brngin. .mmg x bole bwk je ghsee. .

Letak minyak atas perut minyak yuyi tp sikit sja. Anggota badan lain pula boleh minta suami urut dgn minyak tiger balm pun boleh asal minyak panas.

4y ago

Ok, terima kasih, nasib xminum lg