badan berangin ??

Salam mommy sekalian,nak tnya...kenapa ye badan sy selalu berangin start dari kandungan 5mggu smpai skrg 12mggu.....makan je berangin..kdg tersekat2 dkt ulu hatu...sushnya nk keluar angin tu...tau x ubt or cara nk sembuhkan...nk kasi hilang angin tu?tolong saya...??

1 Balas

Ada jgk tanya doc minggu lepas.. Doc jawab.... Itu symtom biasa ibu mengandung.. Boleh makan gaviscon.. Tak bahaya pd kandungan

2y ago

boleh cuba minum susu halia suam juga, membantu dalam membuang angin dan sistem pencernaan lawas je