Pregnt 26week asik naik motor

Maaf lah nk tnya sikit xpe ke pregnt 26week asik nasik motor prjlnan dlm 40mint ddk lama miss v rsa sakit xpe ke ? 😖 sy ddk dngn suami sy xde fmly kt smnjung smua kt sabah , suami plk stiap minggu nk blik rmh mak mentua , blik sna jumaat isnin blik smula kt rmh kite org , dri awl pregnt smpai skng dia msih bt bnda sama blik rmh mntua plk dia asik kluar mlm lepak2 blik subuh 😖 Nnt pntang plk suami sy nk sy pntang kt rmh mntua , sy risau nnt time tu dia kluar mlm blik subuh 😭 skng sy tngh mngndung pun dia bt bnda yg sama , bukn nk buka aib tp sy xthu nk bt apa , bila tak ikut p rmh mntua dia ckp sy tak hormat mak dia plk 😭 mslhnya sy ajk blik sabah dia kata xde duit mmmm stiap kli blik rmh mntua sy msti dia berhabis duit bli mcm2 adik2 dia pun dia bwk blnja kt wtson stiap minggu 😭 sy nk nk bli skin cre pun takut2 duit mkn sbuln tak cukup , sbb kdng bli lauk tngh buln dh hbis bla sru suami bli dia kata duit xde 😭😭😭 Brng bby pun tak bli lagi dia siap ckp bli yg murh2 je mmm tp sy 1sen duit pun xde , mmm maaf meluah sikit #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Kalau menyakitkan diri awak better bagitahu saja husband. Hm sorry ya husband kamu mcm mau lepas tangan saja. Semoga husband awak lebih bertanggungjawab ya.

1y ago

Dh bgi thu kata xnk p minggu2 tp conto minggu ni xp nnt minggu dpn dtg lgi 😖 puasa ni pon dia nk puasa kt rmh mak ayah dia mmm , dia nk sy sntiasa layan fmly dia tp dia x prna pon nk on call dngn fmly sy 😖 khwin bru 1 thn dh mcm ni mmm doakn sy brthn dlm prkhwinn sy