Minta semngat 😭 sy dh tunggu hri ni

Maaf ye ibu2 dlm ni just nk pndapatlah , dn smngt sikit Smlm kol9 suami sy keluar dia kata nk mkn kt luar sbb skng ddk dngn mntua ade mjlis ahad ni , pstu kol 6 pgi x blik lgi sy call dia , dia ckp dia main snooker pstu helmet dia hilang , sy tnya kol brpa hilng dia , dia jp kol 12mlm , suami sy kata dia tunggu kwn dia bgi hlmet lain Tp sy plik klau hlng kol12 xkn kawan dia sidai dia smpai pgi , lps tu ayah mntua sy plk mmng jnis xtido mlm npe laki sy x minta tlg ayah dia jekn kol 12 sy pun blm tido sbb skng pregnt 9buln 😢 Sy ditipu sbb pgi2 sy btulkn sikit pelamin akk ipar sy yg nk tunng hujung mnggu ni , pstu elok sy nmpk hlmet suami sy ats motor tu 😭 dia kata hilang dn dia blik guna hlmet lain tp mcm mne hlmet tu ade kt situ 😭😭 Sy dh tkut sbb org rmai kata bila bini pregnt dn brpntng time tulah suami cri lain mmmm Prut sy asik teggng plk tp sy xtau bezakn mengeras or bukn sbb xprna rsa senggugut Maaf sy post kt sini , sy xde tmpt meluah , kt smnjung sy sorg2 je sy cuma ade suami dn fmly suami , fmly sy kt sabah bapak mak sy dh umur 70an maaf ye#firstbaby #pleasehelp

3 Balas

Awak jgn bdiam diri makan hati sorg2..nanti lg merana..awak ambil helmet tu,p tny depan2 suami awak..tengok apa respon dia..apa reaksi dan jwpn dia sampai awak puas hati..kena bw bincang..mungkin hilang kawan dia just pinjam dia xtahu pastu bagi balik..semoga dipermudahkan..

Trima ksih yg bgi sranan utk sy bt apa 🥺 bru je tnya laki sy dia jwap trbata2 lps tu smlm xde pun dia p snooker sbb biasa p snooker msti ada chat dngn kwn2 dia tp mlm tdi xde 🙂 bru je nmpk kawan dia chat tnya dia p mne smlm xnmpk kt snooker huhuhuhu

1y ago

idk .. lain org lain pndpt.. tapi bagi sy firasat isteri tu yg slalu btul

tye je husband tu. xyh overthinking. bwk helmet die tu pi kt dia tye. helmet ni ade kaki ke jln blik rumah sendiri. nnti awk tgok la laki awk jwb apa.