sekadar luah perasaan

sy dh kawen setahun lebih.. masih belum dikurniakan anak.. kdg2 bila sy buka apps ni nampak ibu2 tnjuk gmbar baby yg comel2 sy rasa sedih.. trtanya sendiri bila agaknya nak ada zuriat sendiri.. mslh skg bila hbs ja period sy, time subur ja mst gaduh dgn suami smpai tdo blik asing2.. setiap bulan cmtu.. xtau la sy nk luah camna.. sy stress sgt2 tmbah pulak pkp skg ni.. maaf jgn kecam?

26 Balas

Sya pun sthn lbh bru dkurniakan zuriat.. jgn perna putus brdoa sis.. insya Allah lepas nie giliran sis plak..

Sabar la. Sy setahun lebih baru dapat upt positif. Banyakkan berdoa. Allah bagi rezeki tepat pada waktunya.

Jangan sedih sis. Saya pun mahu tahun ke3 dalam perkahwinan baru dapat zuriat sabar lah yerr. Ada juga tu.

Kena sabar byk² inshaallah ade rezeki utk awak..

Byk kan beristighfar sis. Semoga ia membantu 😊

Gaduh sebab ape tu