Normal ke muka breakout mse prgnant

Nak tnye mommys ade ke kt sini mse tengah pregnant muka breakout teruk .dan ape solusion mommy..apa yg sesuai guna mse pregnant..sy skrg nie tgk mke sndri pon takut 😭😭

7 Balas

sya time prengnat pun mcm tu jga..kusam sngat kulit..kdng malu nk tngok cermin.. lpas sblan bersalin muka dh elok skit.. sya time prengnat tk brani sngat nk pkai apa²...tk thu laa klau ada produk yng ssuai untk ibu mengandung

klu blh pakai la set Mama's Choice mmg sesuai selamat utk mommy² preggy insyaallah.. mcm sy dpt tau je preggy sy stop tabita trus naik kusam muka n start pkai mama's choice alhamdulillah serasi🤗

5mo ago

dlm ttok shop ade Search je Mama's Choice, beli time live dpt murah🤗

saya pun muka breakout teruk naik sampai ke leher belakang telinga .. saya mmg tak pakai apa² pencuci muka dah .. sbb makin pakai makin teruk hmm

5mo ago

try lah tak pakai pape kat muka .. sbb kadang² ingredients kat dalam cleanser kita tu tak kena..

Always standby acne patches with you. Apply natural and organic skincare, it would be better.

samalah..muka hbs naik jerawat kecil2,bnyk pula tu terutama kt dahi..sblum ni muka xda jrawat

5mo ago

haa sme la...penuh kt dahi kecik2 ..geram je tgk 😅

normal sis sb alahan mcm sy gak nnti LPs bersalin elok balik tu

5mo ago

sebab hormon kdg2

tu la risau plak nk pakai bukan2