Preparation

Hi sy dh 5 months skrg. Bulan ke berapa yg dah boleh start beli brg baby dan apa brg yg patut beli dlu? Boleh tlg list kan ikut priority? Hehe Dan sy ada juga redeem sample diapers and susu. Diapers sample sy amik semua newborn. Biasa newborn akan pakai diaper newborn smpai berapa bulan ye? Harap sudi share. Thank u!

1 Balas

Size pampers ikut badan baby tak semua sama Bab list barang tu better sis google ada banyak rujukan disitu