Persediaan newborn baby

Hi,sy sorg single mom.Edd bln 9 nanti.Blh dah start beli brg² baby kan?Blh mommies tlg sy listkan mana yg perlu utk newborn?Xtau sgt apa yg perlu sbb ni 1st baby.TQ in advance mommies² skalian

2 Balas

Baju, swaddle (bedung baby), tilam baby, blanket, pampers, towel mandi, small towel, mandian baby, minyak telon, cotton bud, cotton ball. Or, puan boleh search dalam apps ni. Ramai orang dah share persediaan baby. :)

2y ago

Thank you 😘

http://jagungsedap.blogspot.com/2015/03/list-barang-baby-dan-ummi.html boleh tgk ni untuk reference.. saya pun due bulan 9, saya dah beli barang sikit2